Office all the way!

Voel jij ook die druk richting het einde van het jaar? Het kan behoorlijk druk zijn op het werk en daarnaast heb je privé ook een volle agenda. Waar haal je de tijd vandaan...

No worries! Deze Worksmart staat boordevol handige producten om je te helpen bij al je taken op en rond je werkplek. Maar we hebben ook leuke weetjes, handige tips en verrassende inzichten.

Laat je ideeën plakken

De iconische lijmstift van Pritt is al meer dan 50 jaar onmisbaar in de wereld van kantoorbenodigdheden en knutselmaterialen. Met de productie van meer dan 120 miljoen lijmstiften per jaar is Pritt wereldwijd het toonaangevende merk in lijmstiften.

Lees meer >

UITGELICHT


[Praktische producten voor je werkplek]

Er zijn uiteraard producten die uitstekend zijn voor het hebben van een opgeruimd en georganiseerd bureau. De Re-Solution productenlijn heeft de perfecte uitkomsten in haar assortiment die gemaakt zijn van 100% gerecycled materiaal.

Lees meer >

Groene feestdagen op je werk

Feestelijke maaltijden, gezellige lichtjes, cadeautjes en tijd doorbrengen met je dierbaren: dát is waar de feestdagen om draaien. Ook de meeste werkgevers laten de feestdagen niet ongemerkt aan zich voorbijgaan en pakken uit met versiering, een lunch of borrel en geschenken. Hoe pak je de feestdagen aan op kantoor zonder duurzaamheid uit het oog verliezen? Wij hebben een aantal goede tips om jou groener de feestdagen door te helpen.

Lees meer

Opgeruimd het nieuwe jaar in

Klaar om je productiviteit naar een hoger niveau te tillen? Het geheim zit in een opgeruimd en georganiseerd bureau. Voorkom afleiding en stress door een werkomgeving te creëren waarin je je volledig kunt concentreren en optimaal kunt presteren. Pas een bewezen model toe, zoals het LEAN 5S-model (scheiden, schikken, schoonmaken, standaardiseren en standhouden). En ontdek hoe je jouw bureau transformeert tot een productieve en ideale werkplek!

Lees meer

Tussendoortje

Even tijd voor een tussendoortje! In deze rubriek vind je de leukste bites en weetjes voor tijdens jouw werkdag. Maar ook de leukste feitjes over kantoorartikelen, werkoutfits, samenwerken met je collega’s, vitaliteit en nog veel meer. Wat is jouw favoriet?

Lees meer

6 perfecte reminders voor jouw goede voornemens

Wat hebben goede voornemens en kantoorartikelen met elkaar gemeen? Niet veel zou je denken. Toch kunnen we veel van deze alledaagse artikelen leren. Bekijk de onderstaande vergelijkingen maar eens en neem ze mee in het plannen van jouw goede voornemens voor het nieuwe jaar! En kom je deze kantoorartikelen tegen op je werkplek, dan herinneren ze jou voortaan ook aan je goede voornemens ;-)

Lees meer

Econ Office

Eurode Park 1-7

6461KB Kerkrade