Zomer: Het perfecte seizoen voor persoonlijke groei!

De zomer is niet alleen een tijd van ontspanning, maar biedt ook volop kansen om jezelf te blijven ontwikkelen. Of je nu een nieuwe taal wilt leren, je vaardigheden wilt verbeteren of overweegt om een compleet nieuwe richting in te slaan met een omscholing, het is nooit te laat om te beginnen met leren!

De ventilator

Houd je hoofd koel

Lees meer

Groene woorden, vieze daden

Woorden als 'groen', 'duurzaam' en 'milieuvriendelijk' hoor je bijna dagelijks. Maar wat betekenen deze woorden en worden ze in de juiste context gebruikt? In sommige gevallen is er sprake van greenwashing. Greenwashing is het misleiden van consumenten door bedrijven en organisaties door zich milieuvriendelijk te positioneren, terwijl dit in de werkelijkheid niet het geval is. In deze blog lees je hoe je vijf vormen van greenwashing kan herkennen!

Lees meer

Nooit te oud om te leren

Of je nu net aan je eerste baantje begint of al aan het aftellen bent naar je pensioen, je bent nooit te oud om te leren! Jezelf blijven ontwikkelen levert niet alleen meer carrièremogelijkheden op, het geeft ook een goed gevoel en houdt je brein gezond.

Je kunt natuurlijk zelf een training of webinar volgen, maar in veel gevallen biedt je werkgever ook bijscholingsmogelijkheden!

Lees meer

Tussen doortje

Even tijd voor een tussendoortje! In deze rubriek vind je de leukste bites en weetjes voor tijdens jouw werkdag. Maar ook de leukste feitjes over kantoorartikelen, werkoutfits, samenwerken met je collega’s, vitaliteit en nog veel meer. Wat is jouw favoriet?

Lees meer

Uitgelicht

Ontdek de nieuwste innovaties op het gebied van sanitaire voorzieningen van Tork, die zijn ontworpen om de efficiëntie te verhogen en de hygiëne te verbeteren. Tork heeft diverse dispensers voor verschillende ruimtes.

Lees meer

Econ Office

Eurode Park 1-7

6461KB Kerkrade