Pentel gelpen Energel BL77

Ideale samensmelting van gel en vloeibare inkt zorgen voor een ongeëvenaard schrijfcomfort. Droogt snel, vlekt niet. De schrijfpunt is in metaal gevat. Dit product bestaat voor 54% uit gerecycled materiaal, uitgezonderd de inkt. Schrijfbreedte 0,4 mm. Doos à 12 stuks. Bezoek de webshop voor het volledige assortiment.

Actie
prijs


BIC permanentmarker Pro

Ultra bestendige permanente marker. Langdurige kleuren. Bestand tegen extreme temperaturen: -30 °C tot +150 °C. Schrijft op de meest lastige oppervlakken, zoals metaal, plastic, hout, glas etc. De stift is waterbestendig en droogt snel. De stift heeft een anti-rol dop en is voorzien van een metalen houder. Schrijfbreedte van 1,1 mm. Doos à 12 stuks.

Gratis
schaakspel*

Zwart
* Bij aankoop van BIC permanentmarker Pro doos à 12 stuks, gratis schaakspel. Op = op.

Quantore notitieboeken

Deze notitieboeken zijn uitgerust met een afsluitbaar elastiek en een handige penlus. De notitieboeken zijn gemaakt van FSC-gecertificeerde grondstoffen en beschikbaar in verschillende formaten.

Actie
prijs


Quantore kalenders

Krijg snel overzicht in één oogopslag met deze kalenders. Geschikt voor op je bureau of op de afdeling. De kalenders zijn gemaakt van FSC-gecertifcieerde grondstoffen.


Parker pennen IM Rituals

De prachtig gemaakte Parker IM Writing Rituals-collectie is speciaal ontworpen met de wellnessroutines van de schrijver in gedachten. Het gewicht, de esthetiek, het gevoel in de hand en de soepele inkttoevoer voegen een element van luxe en focus toe voor elk schrijfmoment. Elke pen uit de collectie heeft een ander kleurverloop en metallic satijnen afwerking en wordt perfect in balans gebracht met een gouden PVD- of verchroomde afwerking. Verkrijgbaar als balpen, rollerpen en vulpen.


Dettol reinigingsdoekjes

De Dettol Multi-Reinigingsdoekjes reinigen elk oppervlak in een handomdraai voor een perfecte hygiëne. De doekjes verwijderen effectief keukenvet, zeepresten en badkamervuil voor een hygiënische reiniging. Deze doekjes bevatten geen bleek, geur- en kleurstoffen.


Dettol reinigersspray

De Dettol Desinfectiereinigers zijn geschikt voor alle harde en afneembare oppervlakken. De desinfectiereinigers laten een zichtbare glans achter en verfrissen elke ruimte met een heerlijke frisse geur. Met zijn driedubbele werking verwijdert deze allesreiniger gemakkelijk vet, voedselresten en vuil.

Econ Office

Eurode Park 1-7

6461KB Kerkrade